Veneçuela i el VAR frustren el Brasil (0-0)

La ‘canarinha’ troba a faltar el desequilibri de Neymar i no pot superar la ‘vinotinto’ en un partit en què als de Tite li han anul·lat fins a tres dianes

El Brasil no pot superar Veneçuela en el seu segon partit de la Copa Amèrica (0-0). La canarinha s’estavella contra la fèrria defensa de la vinotinto i no aconsegueix marcar cap gol legal a Faríñez. Els blaugrana Arthur i Philippe Coutinho juguen els 90 minuts d’un partit en el qual el VAR anul·la fins a tres dianes a l’amfitriona del torneig que designa la millor selecció d’Amèrica del Sud.

Després de guanyar 3-0 a Bolívia en la seva estrena, el Brasil no ha pogut donar continuïtat a les bones sensacions. Els locals han estat superiors en tot moment a Veneçuela, però primer han acusat la falta de profunditat (fruït del fet que ningú ha fet un pas endavant davant l’absència de Neymar) i després la d’encert en els metres finals. Gabriel Jesus, Firmino i Coutinho han vist porteria, però les tres jugades han anat precedides d’accions il·legals i el VAR ha anul·lat els gols brasilers.

Per a la canarinha, l’empat té sabor a derrota. El Brasil encara lidera el Grup A de la Copa Amèrica, però ho fa amb els mateixos punts (quatre) que el Perú, el seu pròxim rival, que ve de superar Bolívia amb comoditat (1-3). El pròxim dissabte a les 21.00 hores catalanes, ambdues seleccions es disputaran la primera posició en la darrera jornada de la fase de grups.

Més informació

Nou comentari