Món Esport
Varane, destrossat, carrega amb tot el pes de la derrota
  • CA

Raphaël Varane ha estat el gran assenyalat de la derrota del Reial Madrid contra el Manchester City a l’Etihad Stadium. Zinédine Zidane ha plantejat un partit on el seu equip havia de sortir amb la pilota controlada des del darrere i el central francès ha comès nombrosos errors. No només ell, també Courtois i altres companys han estat molt poc precisos amb la pilota als peus, però sí que és cert que els dos gols dels de Pep Guardiola han estat provocats, concretament, per desencerts de Varane.

En declaracions posteriors al partit, el central francès campió del món ha carregat amb tot el pes de la derrota i s’ha mostrat visiblement afectat. “Vull donar la cara perquè la derrota és culpa meva i estic trist pels meus companys perquè tot és responsabilitat meva”, ha reconegut, “no tinc explicacions per als errors que he comès”. Tanmateix, els seus companys s’han mostrat comprensius amb ell i Varane ho ha agraït: “Tots saben que estic trist, però jo ho he d’assumir. Agraeixo el suport dels companys”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a agost 08, 2020 | 12:25
    Doctor Strangelove agost 08, 2020 | 12:25
    Quan penso en el Goyo Benito, que en pau descansis, i en Pedro de Felipe RIP, i ara tenim aquest conus. En fi, als 70 veiem futbol, ara només hi ha ballarines de coloraines. Doc.
  2. Icona del comentari de: L'àrbitre i el VAR no es van inventar cap penalt a agost 09, 2020 | 00:37
    L'àrbitre i el VAR no es van inventar cap penalt agost 09, 2020 | 00:37
    Res de ballarines, com us surt el masclisme! El Madrid perd quan els àrbitres, españoles, mucho españoles, no l'ajuden.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa