Món Esport
El València regala Parejo i Coquelin al Vila-real
  • CA

El Vila-real ha fet oficial aquest dimecres els fitxatges de Francis Coquelin i Dani Parejo. El València, els propietaris del qual volen fer una remodelació profunda aquesta temporada, ha regalat dos dels seus millors jugadors al conjunt castellonenc: segons diversos mitjans locals, la suma d’ambdues operacions no arribarà als 15 milions d’euros, una xifra que ha indignat els afeccionats xe.

Els dos migcampistes, de 29 i 31 anys, respectivament, s’han compromès amb el Vila-real per a les pròximes quatre temporades, és a dir, fins al 30 de juny del 2024. Coquelin i Parejo reforçaran un equip que entrenarà Unai Emery i que està generant molta il·lusió: aquesta mateixa setmana, de fet, els castellonencs també han anunciat la incorporació com a cedit de Takefusa Kubo, perla del Reial Madrid que aquesta temporada ha brillat amb la samarreta del Mallorca.

Els dos futbolistes s’exercitaran amb el seu nou equip aquest mateix dimecres després d’una operació que evidencia la mala gestió del València. El seu president, el singapurès Anil Murthy, pretén reconstruir el club amb una revolució als despatxos que anirà acompanyada de moltes vendes. De fet, la setmana passada Ferrán Torres va abandonar Mestalla en direcció cap al Manchester City a canvi de només 25 milions d’euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa