Món Esport
Vuit derrotes consecutives (1-0)
  • CA

Després de la derrota al Camp Nou que va certificar el descens de l’Espanyol –anunciat des de feia temps–, els blanc-i-blaus s’estan arrossegant pels estadis de la Lliga amb el cap molt baix. El resultat de Mestalla no ha estat el més just (1-0), però tot i això l’equip dirigit per Rufete no està sent capaç de guanyar de cap de les maneres i ja encadena vuit derrotes consecutives.

El protagonista de la primera meitat ha estat Ferran Torres. La jove promesa del València, que està a punt de marxar al Manchester City per ser dirigit per Pep Guardiola, s’ha volgut acomiadar de Mestalla amb una gran actuació i ha regalat el primer i únic gol del partit a Kevin Gameiro amb una gran assistència. Adrián Embarba ha volgut mantenir l’Espanyol amb vida i ha sacsejat el partit amb la seva agilitat i velocitat, però Wu Lei i Raúl de Tomás no han aprofitat les ocasions que han tingut per empatar el partit.

Després del descans, el mateix Embarba ha xutat la pilota al pal per ratificar la desgràcia perica. L’equip entrenat per Voro, també en hores baixes, ha fet poc per ampliar la distància, tot i que hi ha Europa en joc. De fet, la desfeta dels de Rufete s’ha acabat de fer gran i ha culminat amb un nou pal, aquest cop de Matías Vargas, a les acaballes del partit. Potser Pipa tenia raó quan ha atès la premsa al final del partit i ha dit que “el resultat no és just”, però l’Espanyol està destinat, des de fa temps, al més gran dels fracassos aquesta temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa