Món Esport
El València detecta dos positius per coronavirus
  • CA

El València ha informat aquest dimarts que ha detectat dos casos de coronavirus. El club ha emès un comunicat en el qual ha explicat que “en les proves PCR i serològiques realitzades aquest dilluns al primer equip, cos tècnic i entorn més directe amb motiu de l’inici de la pretemporada, s’han diagnosticat dos positius per Covid-19”.

La mateixa entitat valencianista ha assegurat que “els dos positius han estat aïllats als seus domicilis corresponents d’acord amb el protocol de LaLiga” i que “la situació ha estat comunicada immediatament a les autoritats sanitàries”. “El València, que des del primer moment d’aquesta crisi sanitària ha donat especial importància a les mesures per frenar l’expansió de la pandèmia, mantindrà un protocol molt estricte amb el qual estan compromesos tots els integrants del primer equip i el seu cos tècnic”, ha afegit.

Cal recordar que el València va ser un dels equips més afectats pel coronavirus en l’inici de la pandèmia: després del seu viatge a Itàlia per jugar contra l’Atalanta, diversos jugadors i membres del cos tècnic van donar positiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa