Món Esport
El València acomiada Albert Celades
  • CA

El València ha destituït Albert Celades com a entrenador de l’equip per culpa dels mals resultats. Els de Mestalla només han aconseguit quatre dels darrers 15 punts possibles i la directiva ha actuat al respecte. El conjunt xe ha informat també, en el comunicat que ha emès, que Voro González serà l’encarregat de dirigir el primer equip fins al final d’aquesta temporada.

“El club vol agrair públicament la seva feina i dedicació durant la seva etapa a l’entitat, període en què s’ha assolit la classificació, set temporades després, per als vuitens de final de la Champions League, a més de victòries de prestigi en escenaris en què no s’havien aconseguit prèviament”, ha afegit en la seva nota informativa.

Per sentenciar el comunicat, el València ha valorat “la seva ajuda i aportació des que va assumir, en un moment de dificultat, el lideratge del primer equip”. En les darreres hores, diversos mitjans de comunicació han assenyalat que el seu substitut a la banqueta podria ser Ernesto Valverde, sense feina després de ser acomiadat del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa