Món Esport
El United acaba amb la ratxa de victòries del City (0-2)
  • CA

El City no és imbatible, i el United s’ha encarregat de demostrar-ho des del primer minut. Als 35 segons Gabriel Jesus ha comès penal sobre Martial i Bruno Fernandes ha avançat als “Red Devils”. Amb aquest gol, els cityzens s’han quedat tocats i el United ha tingut diverses oportunitats per fer el segon, però el pas dels minuts ha anat afavorint als de Guardiola.

Liderats per De Bruyne, el City ha pogut fer l’empat amb un llençament de Mahrez que ha marxat a pocs centímetres del pal. A la segona part, els de Guardiola han sortit a per totes. De fet, Rodri ha tingut l’empat a les seves botes, però el pal ha fet de les seves. I cruel com és el futbol, després de l’oportunitat més clara del City en tot el partit, el United ha fet el segon després d’una gran jugada entre Shaw i Rashford.

En aquest moment, el City s’ha bolcat a l’atac, amb el United centrat en sortir a la contra. Sterling ha pogut escurçar distàncies, però el nivell de la defensa del United ha estat altíssim. Tot i els intents desesperats dels cityzens, i els moviments de banqueta de Guardiola, el marcador ja no s’ha mogut. Amb un resultat de 0-2, el City perd el derbi de Manchester i veu tallada la seva ratxa de victòries.



Més notícies
Modric i Suárez | Europa Press
Benzema ressuscita un Madrid a l’UCI (1-1)
Notícia: Benzema ressuscita un Madrid a l’UCI (1-1)
Comparteix
Amb aquest resultat, la Lliga queda obert a l'espera del partit pendent de l'Atlètic de Madrid
Un soci vota al Palau Blaugrana | Jordi Borràs
Votar a les eleccions més estranyes de la història del Barça
Notícia: Votar a les eleccions més estranyes de la història del Barça
Comparteix
Aquest matí hem parlat amb diversos socis que s'han apropat al Camp Nou per exercir el seu dret a vot

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa