Món Esport
Un jugador del Liverpool es perdrà un partit de Champions per motius polítics
  • CA

Xherdan Shaqiri no forma part de la llista de jugadors del Liverpool que jugaran contra l’Estrella Roja de Belgrad aquesta tarda (18.55h). En plenes condicions físiques ni sense haver rebut cap partit de sanció, l’internacional suís no ha viatjat a Sèrbia per temor a represàlies després de la seva polèmica celebració durant el Mundial de Rússia.

 

Durant el Sèrbia-Suïssa, Shaqiri i Granit Xhaka, ambdós d’origen albanokosovar, van festejar les seves respectives dianes amb les mans creuades per simbolitzar l’àguila de dos caps distintiva de la bandera d’Albània. Aquestes celebracions van enfadar molt els aficionats serbis; alguns d’ells encara no les han oblidat i en la prèvia de l’Estrella Roja-Liverpool, corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions League, van encarregar-se de demostrar que esperaven amb ganes l’arriba de Shaqiri a Belgrad.

 

La tensió viscuda no li ha agradat a Jürgen Klopp, entrenador del conjunt anglès, que ha decidit apartar Shaqiri de l’equip: “Hem analitzat la situació i encara que no tenim cap certesa de com el rebrien, no l’hem convocat perquè volem anar allà, centrar-nos al 100% en el futbol i no pensar en res més. Això és tot”. El cas del suís recorda al que va patir Mkhitaryan, futbolista de l’Arsenal, ara fa aproximadament un mes, quan l’esportista no va viatjar a l’Azerbaidjan pel conflicte diplomàtic entre aquest país i Armènia.

 

El Liverpool és el líder del Grup C de la Champions amb sis punts, mentre que l’Estrella Roja és l’últim classificat amb només un punt. Nàpols (5) i PSG (4) són el segon i tercer classificat, respectivament, d’aquest.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa