Món Esport
Un equip fingeix la mort d’un exfutbolista per ajornar un partit
  • CA
Camp del Ballybrack.
Camp del Ballybrack. | Ballybrack FC

L’equip de futbol irlandès Ballybrack FC ha reconegut, aquest dimecres, que ha fingit la mort d’un exfutbolista per aconseguir suspendre un partit. El conjunt, que milita a les categories regionals del futbol irlandès, ha emès un comunicat en el qual ha demanat disculpes al jugador, als aficionats i a l’equip contrincant i ha titllat de “greu error” el que ha fet.

 

Aquest cap de setmana passat, el Ballybrack va fer oficial, com a conseqüència d’un accident de trànsit, la mort de Fernando Lafuente amb l’objectiu d’aconseguir suspendre el partit que tenien programat. El club de Dublín no només va aconseguir el seu objectiu, sinó que també va provocar que en la resta de compromisos de la jornada es celebrés un minut de silenci en la seva memòria. L’exjugador espanyol, lluny haver mort, estava treballant a la seva companyia de desenvolupament informàtic.

 

 

En assabentar-se de la notícia “perquè em van trucar de la feina”, Lafuente s’ho ha pres amb humor i ha declarat en una emissora de ràdio que està viu. Això ha obligat la directiva del Ballybrack FC a demanar perdó. L’entitat ha publicat un comunicat a les seves xarxes socials en el qual informa que la persona culpable de tot plegat, que “estava travessant dificultats personals sense que els altres membres del club ho sabessin”, “ha estat destituïda de les seves funcions al club”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa