La UEFA revolucionarà la Champions femenina amb un canvi de format

La nova Women's Champions League tindrà fase de grups i una participació de tres equips representats de cadascuna de les grans lligues

La UEFA era ben conscient que el format de la Women’s Champions League necessitava un replantejament i ja l’ha fet. La màxima competició continental femenina entre clubs canviarà el seu format a partir de la temporada 2021/22 amb l’objetiu de fer-la molt més semblant a la masculina a mesura que passa el temps i el futbol practicat per dones enderroca tots els murs que li posen al davant.

La nova Champions femenina tindrà fase de grups i una participació de tres equips representants de cadascuna de les grans lligues. Amb la finalitat d’elaborar un torneig més competitiu i atractiu, la UEFA dirà adeu al format actual, integrat únicament per eliminatòries a doble partit excepte la final. El canvi encara no està aprovat, però està previst que no es tardi massa a fer-ho.

L’increment dels equips participants donarà peu a més sorpreses i emoció i al mateix temps incentivarà els clubs a apostar pel futbol practicat per dones, en creixement exponencial i imparable des de fa unes temporades. El gran objectiu de la UEFA és que s’acabi aconseguint que equips com l’Olympique de Lió no siguin tan superiors als seus rivals.

Més informació

Nou comentari