Món Esport
La UEFA suspèn el Sevilla-Roma i l’Inter-Getafe

La crisi del coronavirus comença a atacar de ple el món del futbol. La UEFA ha anunciat aquest dimecres la suspensió del Sevilla-Roma i l’Inter de Milà-Getafe corresponents als vuitens de final de l’Europa League. L’organització europea, que fins el moment s’havia negat a la cancel·lació de duels, assegura que pren la decisió davant “la restricció de viatges entre Espanya i Itàlia imposades per les autoritats espanyoles”.

Clemente Villaverde, director general del Getafe, que s’havia oposat a viatjar a Milà, ha celebrat que la UEFA hagi acollit “favorablement” tots els problemes que havien sorgit els últims dies. “La UEFA ha sabut comprendre les circumstàncies que ens envolten, no només des del punt de vista de l’alarma social pel coronavirus sinó també en funció de les disposicions legals a Espanya i Itàlia“, ha afegit. Per la seva banda, la Roma ja havia confirmat que no havia rebut l’autorització per volar.

Ara caldrà veure si la UEFA va més enllà i opta per suspendre també el Barça-Nàpols de la setmana vinent al Camp Nou. Si impera la lògica i se segueixen els passos dels partits esmentats, el duel també s’hauria de cancel·lar ja que les causes afecten tan els partits de Sevilla i Getafe com afectarien el Barça.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa