Món Esport
La UEFA suspèn la Champions i l’Europa League

Val més tard que mai. La UEFA no ha esperat fins al pròxim dimarts i ha avançat la decisió de suspendre les seves competicions com a mesura preventiva contra la propagació del coronavirus. El màxim organisme continental, que aquest dijous va anunciar que havia convocat una reunió per a la setmana vinent per analitzar la resposta contra la pandèmia global però al mateix temps va permetre que es disputessin partits, alguns d’ells amb públics i d’altres a porta tancada, ha aplicat la lògica i ha ajornat fins a nova ordre tots els partits de Champions League i Europa League de la setmana vinent.

La decisió d’aquest divendres de la UEFA inclou els compromisos previstos per a la setmana vinent, és a dir, els corresponents a les tornades dels vuitens de final de la Champions League que encara no havien estat suspesos –el Barça-Nàpols i el Bayern-Chelsea–, tota la jornada de dijous de l’Europa League i els quarts de final de la UEFA Youth League. Es manté la trobada del pròxim dimarts, en la qual s’establirà una estratègia conjunta i a llarg termini entre els membres de les 55 Federacions nacionals que integren l’organisme, els membres del Comitè Executiu de l’ECA i representants de les Lligues europees i de la FIFPro.

“Les posteriors decisions sobre la celebració d’aquests partits es comunicarà quan arribi el moment de fer-ho. A conseqüència d’aquests ajornaments, els sortejos dels quarts de final de la Champions i de l’Europa League previstos per al 20 de març també s’han suspès”, ha informat la UEFA en el seu comunicat, amb el qual ha deixat de mirar cap a una altra banda i ha aplicat la lògica i la responsabilitat davant l’avenç d’una pandèmia que no ha de generar alarmisme ni histerisme, però que tampoc s’ha de menysprear. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa