La UEFA reubica diversos partits per esquivar les restriccions contra el coronavirus

S'ha fet una carambola per evitar la suspensió de duels

La nova variant britànica del coronavirus ha intentat amenaçar el futbol europeu, però la UEFA ha trobat ràpidament una solució per poder-ho evitar. A causa de les restriccions que han imposat diversos països respecte als vols procedents del Regne Unit, els equips anglesos havien vist perillar la possibilitat de disputar els seus partits, però una decisió rocambolesca del màxim òrgan del futbol europeu ho ha evitat.

La UEFA ha decidit reubicar tots els partits que jugaran equips britànics a països que no permeten vols provinents del Regne Unit a altres Estats que sí que ho permetin. En aquest cas, l’Atlètic de Madrid-Chelsea no es podrà disputar al Wanda Metropolitano i passarà a jugar-se a Bucarest, mentre que la Reial Societat tampoc no podrà acollir el duel contra el Manchester United a Anoeta i es jugarà al Juventus Stadium de Torí.

Vila-real també podria ser seu d’un partit, això si el Gobierno no prorroga les mesures que no permeten l’entrada de vols del Regne Unit. Seria el Molde-Hoffenheim. En el cas de la Champions, el Leipzig-Liverpool i el Borussia Mönchengladbach-Manchester City es jugaran a Budapest, capital d’Hongria.

Més informació

Nou comentari