La UEFA es planteja acabar la Champions a partit únic i amb una ‘final four’

El president de la UEFA, Aleksander Čeferin, ha assegurat, en una entrevista a beIN Sports, que la Champions i l’Europa League, les dues màximes competicions continentals entre clubs, es finalitzaran durant el mes d’agost “si les coses continuen tal com estan actualment”. El màxim dirigent de l’organisme europeu s’ha mostrat confiat que la temporada es podrà finalitzar tot i les complicacions que ha patit per culpa de la pandèmia del coronavirus.

En aquest sentit, el diari AS ha afegit que la UEFA, l’Associació de Clubs (ECA) i les Lligues europees contemplen l’opció d’acabar la Champions amb un format diferent del previst. Sempre segons la informació del mitjà de comunicació madrileny, la idea és concloure la competició a partit únic des dels quarts de final i determinar el campió amb una final four a Istanbul. Cal recordar que hi ha eliminatòries de vuitens com el Barça-Nàpols la tornada de les quals encara s’ha de disputar.

El dissabte 8 d’agost hauria de ser la data en què es comencessin a disputar les eliminatòries restants de vuitens de final. Sigui com sigui, no cal dir que l’evolució de la situació serà la que acabarà determinant els escenaris possibles. La decisió, en principi, es prendrà en el Comitè Executiu que la UEFA celebrarà el pròxim 17 de juny.Més notícies

Nou comentari