José Mourinho, qui fins ara era entrenador del Tottenham Hotspur britànic, ha estat acomiadat. Els mals resultats obtinguts pel tècnic portuguès l’han condemnat, i és que, contractat per tenir opcions de lluitar per la Premier League i la Champions League, l’equip londinenc és setè a la competició domèstica i va ser eliminat pel Dinamo de Zagreb als vuitens de final de l’Europa League.

El Tottenham ja treballa en buscar un substitut per a Mourinho, qui tindrà el repte de classificar els anglesos per competició europea. De la mateixa manera, el tècnic portuguès haurà de buscar un nou equip. Cada vegada queda més demostrat que la seva irrupció al futbol europeu, amb un gran paper al Porto i al Chelsea, ha quedat en el passat.

Cal destacar que hi ha qui assegura que Mourinho s’ha oposat a la Superlliga i que per això ha estat acomiadat. Aquesta informació és totalment falsa. S’ha compartit a través de les xarxes socials com a broma i hi ha qui s’ho ha cregut i ho ha difós com si fos veritat.



Més notícies
Pochettino i Flick, entrenadors de PSG i Bayern | Europa Press
Guerra oberta: PSG, Bayern i Dortmund rebutgen la Superlliga
Notícia: Guerra oberta: PSG, Bayern i Dortmund rebutgen la Superlliga
Comparteix
La competició perdria molta credibilitat sense aquests equips
La copa de la Champions League | UEFA
El Barça i onze clubs més anuncien la nova Superlliga
Notícia: El Barça i onze clubs més anuncien la nova Superlliga
Comparteix
La competició europea començarà tan aviat com sigui possible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa