Món Esport
Thierry Henry entrenarà el Mònaco
  • CA

Tres mesos després de finalitzar la seva etapa com a assistent de Robert Martínez a la selecció belga i com a comentarista a SKY Sport, l’exjugador Thierry Henry ha estat l’escollit per substituir Leonardo Jardim al capdavant del primer equip de l’AS Mònaco. Serà la primera experiència com a primer entrenador del francès, que torna a un club que coneix bé: va jugar al conjunt del Principat entre 1994 i 1999. En aquells cinc anys, l’exjugador del Barça va conèixer Arsène Wenger (qui anys més tard el va reclutar per jugar a l’Arsenal), Henry va firmar 20 gols i 26 assistències en 105 partits.

 

El seu coneixement del futbol, la seva passió pel joc, la seva exigència del més alt nivell i la seva connexió amb els nostres colors van fer de la seva nominació una realitat. Henry és conscient de la feina que li espera i, a la vegada, està ansiós de debutar en les seves noves funcions”, ha explicat el vicepresident i director general del Mònaco, Vadim Vasilyev. “Agraiexo al Mònaco l’oportunitat que em donen d’entrenar l’equip d’un club que és molt especial per mi. Estic molt content de tornar a aquest club i extremadament determinat a trobar-me amb els reptes que ens esperen“, ha afegit Henry. 

 

Henry, de 41 anys, dirigirà el Mònaco les properes tres temporades (ha signat fins el 2021), i ho farà acompanyat de Joao Carlos Valado Tralhao, fins ara tècnic del sub-23 del Benfica, i de Patrick Kwame Ampadu, entrenador de l’acadèmia de l’Arsenal. Jardim, que portava diversos anys al Mònaco -on ha promocionat un gran nombre de jugadors que han estat venuts per quantitats multimilionàries, com Lemar, Ferreira Carrasco, Mbappé, Martial, Mendy, Bernardo Silva, Kondogbia, Fabinho, Bakayoko o Kurzawa, entre d’altres-. “Estic agraït i orgullós d’haver pogut dirigir el mònaco durant més de quatre anys. Sempre vaig donar el millor de la meva persona i amb passió”, ha reconegut Jardim, penalitzat pels últims mals resultats de l’equip del Principat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa