Tebas celebra l’èxit de Vox: “Espanya necessitava una alternativa”

Ja fa molt de temps que el president de la Lliga de Futbol Professional no s’amaga. No ho ha fet pràcticament mai, de fet. Javier Tebas és votant reconegut de Vox i sempre que li pregunten alguna cosa al respecte aprofita per deixar ben clara la seva ideologia. En una entrevista al diari MARCA, el màxim dirigent del futbol espanyol ha celebrat els bons resultats del partit liderat per Santiago Abascal en les eleccions del passat 10 de novembre. “Jo mai no he ocultat a qui voto. Estic content amb els resultats“, ha opinat.

“Jo crec que és important reflectir el pensament. Fa anys no hi havia res i crec que Espanya necessitava una alternativa d’aquesta mena. Per a mi no és el diable“, ha declarat en relació amb Vox, que va aconseguir 52 diputats en els comicis. Tebas, a més, ha exterioritzat també que “a mi m’agradaria un govern que no depengués dels independentistes”, encara que també ha reconegut que “això no ho puc decidir jo”: “Al final, nosaltres haurem d’intentar explicar-li la nostra indústria al govern que sigui per seguir creixent i consolidant-nos. Al cap i a la fi, m’agradi o no, serà el govern d’Espanya, el govern de la meva nació“.

Més enllà de la seva ideologia, el president de LaLiga ha reiterat que “la meva obligació és entendre’m i buscar consens amb els encarregats de liderar el país“. “Al final, hi ha moltes decisions d’àmbit fiscal, de publicat i d’altra mena en els quals haurem d’explicar la nostra postura. Això no vol dir que jo coincideixi plenament amb ells. Mai no he estat sectari. Hem de recordar que aportem l’1,37% del PIB d’aquest país i jo estic obligat a transmetre les reivindicacions i necessitats del nostre sector per seguir en aquesta línia de creixement”, ha sentenciat.Més notícies

Les futbolistes celebren el “gran gol” que han marcat “en la defensa de la igualtat”

L'Associació de Futbolistes Espanyols demana que no s'obviï una vaga que ha estat "un èxit històric com ho va ser la primera que van fer els homes"

Griezmann: “El Barça no és un lloc fàcil”

El davanter francès demana temps per a l’adaptació al conjunt blaugrana

Comentaris

  X*2 Novembre 18, 2019 | 14:31
  A Nurenberg aquest merda nazi
  Es clar Novembre 18, 2019 | 14:33
  Sí, es bo que vox surti com alternativa, pujaran les accions dels forns crematoris
  GAVANENC Novembre 18, 2019 | 15:57
  No es pot ser mes fatxa.....
  d'on no n'hi ha no en raja Novembre 18, 2019 | 16:02
  ja fa massa temps que sabem que ets un fatxa,
  Jo mateix Novembre 18, 2019 | 20:01
  A tots els va caient la careta / carota , ara ja no s'amaguen aquest feixistes merdosos .

Nou comentari