Món Esport
Tebas i Rubiales, optimistes amb el coronavirus

La pandèmia del coronavirus ha obligat a paralitzar la totalitat, pràcticament, de competicions esportives a Europa. La Lliga no és una excepció i, encara que fins al moment es preveuen dues jornades de suspensió, tot sembla indicar que encara s’hauria d’allargar més. De totes maneres, com que això no es pot afirmar i només el temps podrà dictar sentència, els organismes que prenen decisions al respecte estan treballant en una estratègia per encarar aquests dies tan incerts.

Tant Javier Tebas, president de la Lliga, com Jose Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, han fet declaracions a la COPE i s’han mostrat optimistes. “Estic convençut que podrem acabar la temporada. Ja estem treballant amb altres lligues per quadrar horaris”, ha indicat Tebas. De la mateixa manera, Rubiales ha desitjat que tot es pugui solucionar ràpidament, però ha reconegut que vol “tocar de peus a terra”. Tot i això, ha advertit que “aviat podrem donar respostes”

El pla de suspendre la Lliga i haver de decidir qui és el campió, qui baixa i qui puja o deixar el títol desert és el més extrem que contemplarien ambdues entitats, segons la mateixa COPE. Tebas no contemplaria cap altre escenari que no fos acabar la temporada, mentre que Rubiales veu que la suspensió de l’Eurocopa seria necessària perquè això fos així. Cal destacar que ambdós dirigents han manifestat trobar-se bé de salut, malgrat que hi ha hagut casos de coronavirus a prop seu.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa