Món Esport
Tebas rebutja una Segona Divisió de 24 equips
  • CA

Javier Tebas ha descartat la possibilitat que la temporada vinent hi hagi una Segona Divisió de 24 equips tal com havien demanat el Deportivo i el Numància, els conjunts que van baixar a Segona B en una última jornada de LaLiga SmartBank molt polèmica després d’un brot de coronavirus al Fuenlabrada que va adulterar la competició.

Aquest divendres, el president de LaLiga ha enviat una carta a Irene Lozano, presidenta del CSD, el Fuenlabrada, el Numància i el Deportivo en què ha deixat molt clar que no acceptarà una ampliació dels equips que formen la segona màxima categoria del futbol estatal. “La proposta ha estat rebutjada completament”, ha indicat Tebas.

Entre els motius de LaLiga per no acceptar una Segona Divisió de 24 equips hi ha la qüestió esportiva i, és clar, l’econòmica: tots els clubs perdrien diners en aquest hipotètic escenari. D’altra banda, el Fuenlabrada està molt pendent de la investigació del seu cas, que podria culminar amb un descens administratiu del club madrileny a Segona B, un escenari que atorgaria la salvació al Deportivo.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa