Món Esport
Tebas: “Hem perdut 400 milions d’euros i haurien estat 1.000 si el futbol no hagués tornat”

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha concedit una entrevista a El Mundo, on ha donat detalls tècnics i econòmics del retorn de la competició. Ha xifrat les pèrdues per culpa del coronavirus en 400 milions d’euros i assegura que haurien estat 1.000 de no haver-se reprès, així com 18.000 llocs de treball han estat en risc. 

Per tot plegat, Tebas ha afirmat que el futbol ha tornat “per l’interès d’Espanya”, és a dir, un interès estatal. “El Govern ha tingut en compte l’aportació de la Lliga al país i ha treballat perquè tornés la competició”, ha declarat. Tot i això, ha assegurat que aquest estiu no hi haurà grans operacions en el mercat de fitxatges i els contractes també hauran de reduir les grans sumes de diners que signaven fins ara.

Tebas també ha parlat del retorn del públic als estadis. Com ja ve fent les darreres setmanes, ha defensat que hi pugui haver aficionats en alguns estadis i en d’altres no, segons l’afectació de la pandèmia a cada lloc. “No crec que el públic sigui un factor determinant pel que fa a la igualtat de la competició”, ha assegurat.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan de canyamars a juny 14, 2020 | 15:32
    Joan de canyamars juny 14, 2020 | 15:32
    Qui ha perdut 400 milions d euros? Jo no.Si fos per mi el futbol actual se'n pot anar a fer punyetes. Es vergonyant els diners que es mouen en aquest circ per enriquir 4 que no tenen ni ofici ni benefici i en canvi tenim mal pagats als.profesionals del sistema sanitari i un sistema sanitari que fa aigues per lolta propaganda ens facin els.governs respectius. Menys futbol i circ i mes invertir en salut.
  2. Icona del comentari de: Inde a juny 14, 2020 | 17:39
    Inde juny 14, 2020 | 17:39
    Cuestion : no perder dinero, entretener al personal ,aunque si se mueren da igual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa