Món Esport
Tebas i LaLiga eximeixen Cala dels insults racistes a Diakaby

Juan Cala no rebrà cap càstig pels presumptes insults racistes a Mouctar Diakhaby. Segons ha avançat la Cadena COPE, un informe encarregat per LaLiga a una empresa de peritatge de lectura de llavis conclou que el futbolista del Cadis no va dir “negre de merda” al central del València. L’informe es farà públic durant les pròximes hores, però si no hi ha cap sorpresa d’última hora, Cala serà exculpat.

De fet, el president de LaLiga, Javier Tebas, ja donava a entendre ahir que els trets anirien cap a aquesta direcció. Va explicar que havien estat estudiant les gravacions i que només es podia escoltar “negre de merda” en una d’elles. A més a més, va dir, aquesta era “un minut i mig més tard de l’acció” i també va exculpar Cala perquè “la persona que ho diu tenia accent sud-americà”.

Així doncs, tot sembla indicar que aquest cas de racisme al futbol quedarà tancat en fals. Diakhaby assegura que Cala el va insultar i s’ha mantingut ferm en la seva acusació. Tanmateix, no hi ha cap prova que ho demostri més enllà de la paraula del futbolista, la qual topa frontalment amb la de Cala, que diu tot el contrari. En qualsevol cas, el racisme al món del futbol existeix i de ben segur que no serà l’últim cas que viurem abans de poder eliminar, algun dia potser, aquesta xacra.Més notícies
José Manuel Soto, cantant andalús | Europa Press

Racisme i masclisme en una piulada d’un famós cantant andalús sobre el cas Diakhaby

Notícia: Racisme i masclisme en una piulada d’un famós cantant andalús sobre el cas Diakhaby
Comparteix
Ha acusat els qui es queixen de "ploramiques" i ha assegurat que el futbol és "cosa d'homes"
Mateu Lahoz, durant un partit | Europa Press

La Federació hauria canviat l’àrbitre del clàssic per pressions externes

Notícia: La Federació hauria canviat l’àrbitre del clàssic per pressions externes
Comparteix
Mateu Lahoz ocuparà el lloc que corresponia a De Burgos Bengoetxea

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa