Tebas intentarà impedir que el Clàssic es jugui el 18 de desembre

La Lliga ha emès un comunicat en què mostra el seu enuig per la decisió del Comitè de Competició i anuncia accions legals

La Lliga no ha trigat a mostrar les seves discrepàncies amb la resolució de jugar finalment el Clàssic el 18 de desembre. “LaLiga no comparteix la resolució del Comitè de Competició de fixar el 18 de desembre, seguint l’acord aconseguit pel FC Barcelona i el Reial Madrid, malgrat la negativa de LaLiga”, ha replicat en un comunicat.

L’organisme presidit per Javier Tebas ha advertit igualment a la RFEF que “està estudiant la documentació recentment rebuda de l’expedient referent a aquest procediment per valorar les possibles accions legals a entaular, contra les institucions que correspongui i davant els organismes públics o òrgans jurisdiccionals que estimi oportú”.

LaLiga inicialment volia canviar l’ordre dels Clàssics i que es jugués al Santiago Bernabéu, petició que no va ser ben rebuda de cap dels dos equips implicats i que ja va ser rebutjada el comitè federatiu per considerar que podia “influir negativament en la competició”. L’organisme de Tebas no veu amb bons ulls la data fixada per la disminució de l’expectació mediàtica que pot causar posar aquest partit entre setmana.

Més informació

Comentaris

    JordiP Octubre 23, 2019 3:08 pm
    No m'animo, perquè el tema és d'un ensopiment suprem. El Tebas, què cony vol? Potser li molesta que la decisió acceptada per ambdós clubs sigui la que impulsi el CC, i que no és la que él vol. Em temo que aquest senyor és una mica autoritari i no combrega amb la cosa esa dels pactes i el diàleg. No m'estranya. Jo proposo que Barça, Madrit i CC emetin un comunicat conjunt donant per tancat el tema. Tebas a la bassa.

Nou comentari