Javier Tebas, durant la seva intervenció al World Football Summit.
Javier Tebas, durant la seva intervenció al World Football Summit. | EFE

Javier Tebas, president de Laliga, s’ha mostrat sorprès sobre la informació publicada per ‘Football Leaks’ sobre les presumptes irregularitats de Sergio Ramos en controls antidopatge, assenyalant no tenir cap dubte que ni el Reial Madrid ni el jugador han estat mai implicats en això. “Em sorprèn, però caldrà veure el que va passar. Pel que he pogut veure moltes vegades hi ha casos en què un jugador per un tractament pren alguna cosa, en dóna constància i després no és positiu. És el que crec que va passar”, ha dit Tebas en un acte de Proliga. “No tinc cap dubte que el Reial Madrid i Sergio Ramos no han estat mai implicats en temes de dopatge. Conec molt bé l’opinió de Florentino Pérez durant moltíssims anys amb aquest tema i és un home molt obsessionat amb que no hi ha dopatge en l’esport, menys en el futbol. no tinc cap dubte que allà les coses estan aclarides”, ha afegit.

 

“Si la UEFA no va obrir expedient no en tenim coneixement, així que considero que es van donar les explicacions pertinents”, ha afegit el dirigent. Sobre les notícies abocades per Football Leaks, ha indicat que “cada un sap d’on li arriba la informació. Si Football Leaks té aquesta informació algú els la dóna, jo crec que no ‘descobreixen’ tant. Igual que estic convençut que la dels tripijocs dins de la UEFA del PSG i el Manchester City algú els va imformar”.

 

La UEFA defensa al jugador

 

Unes hores abans, una carta del Director de l’Agència Mundial Antidopatge (WADA), havia certificat que no hi ha cas de dopatge de Sergio Ramos. En aquesta s’explica que tots els controls que ha passat el jugador compleixen les normes, i que tot es tracta d’una confusió en el nom del tractament mèdic subministrat, que es correspon amb una altra substància permesa sense cap tipus de restricció. Els metges del Madrid van informar en tot moment del tractament que estava rebent (dexametasona), que compleix amb els requisits imposats. 

 

“La UEFA rebutja enèrgicament les acusacions infundades que ha amagat resultats positius de dopatge. Tots els casos de control de dopatge de la UEFA es duen a terme de conformitat amb el Codi de l’Agència Mundial Antidopatge (AMA). La UEFA ha informat tant a l’AMA com a la FIFA de tots els casos requerits pel Codi de l’AMA i la UEFA ha proporcionat tota la informació detallada, informes d’experts i evidència durant el maneig d’aquests casos”, ha explicat en un comunicat el màxim organisme del futbol europeu.Nou comentari