Món Esport
Tebas critica que el City pugui jugar les dues pròximes edicions de la Champions
  • CA

Aquest dilluns, el TAS ha revocat la sanció de la UEFA al Manchester City pel fair play financer i el conjunt entrenat per Pep Guardiola podrà jugar, definitivament, les dues pròximes edicions de la Champions League. L’alegria citizen ha contrastat amb la reacció del màxim organisme continental, que s’ha limitat a apuntar que “pren nota” de la resolució del cas i ha insistit que seguirà treballant perquè tots els clubs compleixin la normativa establerta.

En una trobada amb la premsa internacional, Javier Tebas s’ha mostrat completament contrari a la decisió del TAS. “Hem de tornar a avaluar si el TAS és l’òrgan adequat per recórrer les decisions de les institucions del futbol. Suïssa és un país amb una gran història i reputació en el món de l’arbitratge, el TAS no està a l’altura”, ha valorat el president de LaLiga, que sempre ha criticat el Manchester City i el PSG pel dòping financer.

“Finalment, però, hem vist un exemple de bona acció de la UEFA i esperem veure’n més. És una gran notícia per al futbol”, ha celebrat Tebas, en unes declaracions recollides per la BBC.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa