Tebas torna a carregar contra el City: “Jugarà la Champions perquè el TAS ha fet les coses malament”

El president de LaLiga es mostra molt crític amb el fet que el conjunt anglès pugui disputar les dues pròximes edicions de la Lliga de Campions

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha carregat una altra vegada contra el Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS), del qual ha pronosticat la seva mort per estar més en dubte que mai després d’una “mala” resolució aquesta setmana perdonant el Manchester City quan “tothom” sap com té els diners que utilitza en fitxatges.

“El TAS s’està morint. Fa molts anys que el poso en dubte, no per aquesta resolució, també per altres. És un òrgan que és tot el contrari d’un organisme arbitral, no existeix aquesta transparència. El TAS ha de canviar o el que ha de canviar és el reglament, l’assignació dels jutges. Ja a Suïssa hi ha aquestes formes per assignar, sobretot de l’àrbitre neutral”, ha dit en una entrevista a ESPN.

“Ja existeixen formes imaginatives legals a Suïssa perquè es posi d’acord o algú fora de l’òrgan arbitral decideixi. A Suïssa hi ha molt de prestigi en àmbit arbitratge i el TAS li està fent un mal servei. Els que estem en la indústria de l’esport ho sabem. Alguns ho diuen com jo i altres no ho diuen, però ho parlem en moltíssimes reunions“, ha afegit.

Després de la resolució coneguda el dilluns, que permetrà el City competir a Europa malgrat haver estat sancionat per la UEFA, Tebas ha insistit a afirmar que el TAS “no està a l’altura”. “La UEFA no va cometre errors en els seus examen al Manchester City. Jo faria una anàlisi del TAS com a òrgan arbitral. El TAS no està a l’altura per regular o dictar resolucions en la indústria del futbol“, ha dit.

“Tothom sap el que fa el City. Quan es va condemnar el club no hi va haver cap sorpresa en la majoria del futbol europeu. A l’inrevés. No vull dir que estiguéssim contents, però pensàvem que era just. En canvi quan hi ha hagut resolució del TAS sí que hem protestat, ja que tots sabem que estan utilitzant els seus refugis claríssims per intentar saltar-se el fair play financer de la UEFA. A través de patrocinis i companyies interposades. Tal com va dir Klopp, va ser un mal dia per al futbol“, ha afegit.

Tebas ha recordat com es gestiona el club anglès. “Jo crec que City jugarà la Champions perquè el TAS ha fet les coses malament, no perquè ells ho hagin fet bé. El Manchester City no fitxa amb els seus recursos propis, com ho fa el Manchester United, que aconsegueix ingressos de televisió o patrocinis. Fitxa amb el petroli, amb els diners que obté del petroli. Això ho sap tothom”, ha sentenciat.

Més informació

Comentaris

    No te Juliol 16, 2020 2:49 pm
    preocupes tanto de los arbitrajes del TAS y preocupate de los escandalosos arbitrajes al Madriz, inutiles sinverguenzas, que os vais a cargar el futbol con esos arbitrajes.

Nou comentari