Món Esport
Tebas assumeix la responsabilitat del viatge del Fuenlabrada a la Corunya
  • CA

És el joc dels disbarats. Enmig de l’intercanvi de comunicats entre el Fuenlabrada i LaLiga en què el club madrileny s’ha mostrat disposat a acceptar qualsevol resolució del cas i la patronal ha entès que renunciava a disputar el seu partit contra el Deportivo i, per tant, disputar el play-off d’ascens a Primera Divsió, Javier Tebas ha realitzat una piulada en què ha assumit la responsabilitat de tot el que ha passat els últims dies.

“Estimats directius, jugadors, tècnics i empleats del Fuenlabrada, vau seguir totes les instruccions que us va donar LaLiga. L’únic responsable del vostre viatge a La Corunya vaig ser jo, que vaig prendre la decisió. Ningú més. El futbol us en deu una. Ànims aquesta oportunitat arribarà”, ha reconegut Tebas en un tuit que ha arribat pràcticament una setmana després que un brot de coronavirus al Fuenlabrada portés LaLiga a adulterar la Lliga Smartbank 2019/20.

Caldrà veure quines conseqüències té aquest reconeixement públic de Tebas. Una informació de la Cadena COPE va assegurar, a finals de la setmana passada, que s’està plantejant dimitir com a president de LaLiga arran de tota la polèmica que ha envoltat el cas Fuenlabrada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa