Món Esport
Susanna Dinnage, primera presidenta de la història de la Premier League
  • CA

La Premier League torna a demostrar que va un pas endavant respecte a les altres grans lligues europees. Per primer cop en la història, l’entitat organitzadora de la màxima competició entre clubs anglesos estarà presidida per una dona. Susanna Dinnage substituirà Richard Scudamore, que feia 19 anys que liderava la institució.

 

 

“Estic emocionada davant la perspectiva d’assumir aquest càrrec, la Premier League significa molt per a la gent. És el cim de l’esport professional i l’oportunitat de liderar una organització dinàmica i inspiracional. Amb el suport dels clubs espero amb moltes ganes continuar l’èxit de la lliga durant molts anys”, ha assegurat Dinnage, que actualment treballava a Discovery com a presidenta del canal Animal Planet.

 

D’altra banda, Bruce Buck, president del Comitè de Nominacions de la Premier League (i del Chelsea), també ha mostrat la seva satisfacció “per haver aconseguit nomenar, pel seu historial en la gestió de negocis complexos a través de la transformació i disrupció digitals, una líder tan capaç per a aquest rol tan important“. Susanna Dinnage substituirà Scudamore, que ja té 59 anys, a finals d’any. L’executiu ocupava el càrrec des del 1999 i, sota la seva direcció, la Premier ha firmat grans contractes de patrocini i retransmissions televisives.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa