Surt a la llum un nou vídeo de la presumpta violació de Neymar

‘Record TV’ ha revelat imatges de la trobada entre l’esportista i la denunciant a l’hotel, quelcom que el pare del futbolista assegura que és una “trampa” de la model

Més novetats al voltant del cas de la presumpta violació de Neymar a la model brasilera Najila Trindade Mendes de Souza en un hotel de París a mitjans de març. El mateix dia en què el futbolista s’ha lesionat i ha sabut que es perdrà la Copa Amèrica, Record TV ha revelat un nou vídeo que mostra imatges de la trobada entre l’esportista i la denunciant a l’hotel.

En el contingut audiovisual, de duració molt breu, es pot veure com els dos protagonistes arriben amb una actitud afectuosa al llit però també com acaben discutint al cap de pocs instants. La model, fins i tot, arriba a agredir Neymar, que es defensa com pot. Es desconeix, evidentment, què va passar abans i després de l’episodi que ha sortit a la llum. Segons la model, tot va començar quan li va demanar a l’estrella del PSG que es posés un preservatiu abans de tenir sexe i ell s’hi va negar.

El pare de Neymar ha reconegut al mateix mitjà brasiler que el vídeo és verídic i autèntic, però que és una trampa de la model. “Va dir que anava a carregar el seu telèfon quan en realitat va gravar. Crec que no he de defensar el meu fill perquè no ha fet res. Les imatges parlen per si mateix i queda clar que és un vídeo forçat. Ella provoca una agressió perquè ell respongui, però ell se n’adona que tot és un muntatge. Ningú agredeix des de sota”.

Més informació

Nou comentari