Luis Suárez ha debutat amb l’Atlètic de Madrid dos dies després que es fes oficial el seu traspàs. L’uruguaià ha deixat el Barça després d’haver baixat el rendiment durant les darreres dues temporades, però Diego Simeone creu que encara li pot treure suc a la capital estatal. No li deu faltar raó, ja que, després de saltar a la gespa al minut 70, Suárez no ha trigat ni quinze minuts a marcar el primer gol com a matalasser.

La diana ha estat de cap, després d’una bona jugada per la banda de Marcos Llorente, qui ha trobat l’uruguaià a l’interior de l’àrea i aquest no ha perdonat. De fet, Suárez ha arribat a l’Atlètic de Madrid per fer el que millor sap fer, que és marcar gols, i ja ho està complint. Per si això no fos prou, al minut 72, un parell de minuts després d’haver saltat a la gespa, l’uruguaià ja havia donat una assistència per al mateix Llorente.

La gesta de Luis Suárez s’ha fet encara més gran poc abans del xiulet final de l’àrbitre. No estava content amb un gol i una assistència, que ha decidit fer-ne un altre. En una jugada on ha estat acompanyat per la fortuna, l’uruguaià ha tornat a batre Rui Silva per acabar marcant el sisè gol dels matalassers, que no han tingut pietat d’un Granada que s’ha mostrat molt dèbil al Wanda Metropolitano.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa