Sis positius per coronavirus a la Premier League

La lliga anglesa confirma que els contagiats, la identitat dels quals no ha transcendit, es reparteixen en tres clubs diferents

La Premier League anglesa ha confirmat aquest dimarts, dia de retorn als entrenaments en petits grups, que ha detectat sis casos positius per coronavirus repartits en tres clubs diferents. “748 jugadors i personal de club han estat avaluats els últims dies per detectar la Covid-19. De tots ells, sis han donat positiu”, ha assenyalat la lliga anglesa, que pretén reprendre’s a mitjan juny, a través d’un comunicat a la seva pàgina web.

La Premier ha recordat que, malgrat fer pública aquesta informació “per la integritat i la transparència de la competició”, “no proporcionarà detalls específics sobre clubs o jugadors a conseqüència dels requisits legals i operatius”. Els sis casos positius s’autoaïllaran durant un període de set dies i després tornaran a sotmetre’s als tests. Cal recordar que, a Espanya, la xifra de contagiats (5) va ser molt semblant.

Un final de temporada a l’illa de Guernsey?

Aquest mateix dimarts, Gavin St Pier el primer ministre de Guernsey –illa del Canal de la Mànega situada a la costa de Normandia– ha proposat disputar allà totes les jornades restants de la Premier. “Fa 18 dies que no tinc cap positiu nou. Els jugadors podrien venir, sotmetre’s a un test, estar catorze dies en quarantena i acabar la temporada aquí”, ha justificat davant els dubtes dels futbolistes a la represa de la competició tenint en compte les circumstàncies.

Més informació

Nou comentari