Món Esport
El Sevilla, el primer finalista de l’Europa League
  • CA

El Sevilla ja és a la final de la seva competició. El conjunt andalús ha eliminat el Manchester United a les semifinals de l’Europa League i es troba a només un pas d’aixecar el seu sisè títol de la germana petita de la Champions. Els de Julen Lopetegui han hagut de remuntar els red devils, que no han pogut tancar amb bon sabor de boca una temporada en què han iniciat la resurrecció i han finalitzat la Premier com a tercers classificats (2-1).

Bruno Fernandes ha avançat el United des del punt de penal quan només s’havien jugat nou minuts, però Suso –abans de la mitja hora– i Luuk De Jong –quan quedaven poc més de deu minuts per al final del temps reglamentari– han capgirat el marcador. El Sevilla, cinc vegades campió de l’Europa League, ha agraït molt l’aportació de Yassine Bounou, exporter del Girona que ha fet una exhibició sota pals amb aturades estratosfèriques.

El rival dels sevillans a la final sortirà de l’eliminatòria d’aquest dilluns entre l’Inter de Milà i el Xakhtar Donetsk. Els italians són els grans favorits a classificar-se per al duel decisiu, però els ucraïnesos han estat a un gran nivell durant tota la competició i no vendran barata la seva pell. Si la venen.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa