El Sevilla no es treu l’Europa League del cap (0-1)

El Sevilla s’ha classificat per a les semifinals de la seva competició, l’Europa League, després d’eliminar el Wolverhampton, botxí de l’Espanyol al torneig continental, gràcies a un gol de Lucas Ocampos a dos minuts del final del partit (0-1). Els de Lopetegui han fet una gran segona meitat i han trobat premi a la seva assistència en una centrada magistral d’Éver Banega que Ocampos ha rematat a la perfecció per evitar la pròrroga. Bono, exporter del Girona, ha aturat un penal a la primera part.

El pròxim diumenge, els andalusos es disputaran una plaça a la final de la segona màxima competició europea amb el Manchester United, que aquest dilluns va imposar-se al Copenhaguen per la mínima. Serà un enfrontament molt complicat per a un Sevilla que somia amb aixecar, a Alemanya, la seva sisena Europa League, una xifra que encara el consolidaria més com al dominador absolut del títol.

L’altra semifinal enfrontarà l’Inter de Milà amb el Xakhtar Donetsk, que no ha tingut pietat del Basilea als quarts i l’ha superat per 4-1. Moraes, Taison, Alan i Dodó han marcat les dianes d’un conjunt ucraïnès que ha presentat, d’aquesta forma, una candidatura molt sòlida per a l’Europa League.