Món Esport
Sergio Ramos sorprèn el PSG amb el seu nou projecte musical

El jugador del PSG Sergio Ramos ha estat envoltat de polèmica des que va arribar a la capital francesa. L’andalús va signar pel seu nou club al mes de juliol, però no va poder debutar fins al mes de novembre per culpa d’una lesió al soli. El fet que el defensa estigués quatre mesos sense jugar va generar molts dubtes sobre l’estat físic de l’exmadridista. A més, algunes informacions apuntaven que el PSG estava molt emprenyat amb el jugador per dos motius. Primer, pel menyspreu amb què el futbolista tractava el personal físic del club parisenc i també perquè la directiva del Paris Saint Germain sospitava que Sergio Ramos havia decidit signar pel seu nou equip per interessos empresarials.

Un cop el jugador va superar els seus problemes físics, els ànims es van calmar a la capital de França i el jugador ha aconseguit deixar de ser el centre de les crítiques. De fet, el sevillà va fer el seu primer gol amb la samarreta del PSG el passat 23 de gener en la victòria davant el Reims per 4-0.

Després d’unes setmanes sense ser notícia per motius extraesportius, Sergio Ramos ha tornat a sorprendre en emprendre un nou projecte que no té res a veure amb el futbol. ‘El Mundo’ ha avançat que el futbolista gravarà una cançó amb el grup ‘Los Yakis’. Els integrants d’aquesta banda han explicat en una entrevista al mateix diari que el tema que publicaran amb l’exmadridista veurà la llum als pròxims mesos.

Sergio Ramos ha mostrat sempre un gran amor per la música en diverses entrevistes i també en el documental sobre la seva carrera que va realitzar ‘Amazon Prime Video’. De fet, el defensa ja va publicar una cançó amb el grup Demarco Flamenco l’any 2018 amb motiu de la participació d’Espanya al Mundial de Rússia. No obstant això, mai havia tornat a explotar la seva faceta de cantant.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé genera un nou problema al Barça
Notícia: Dembélé genera un nou problema al Barça
Comparteix
El club blaugrana necessita que el francès marxi per reforçar la seva davantera
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta es plantejaria canviar el nom al Camp Nou
Notícia: Joan Laporta es plantejaria canviar el nom al Camp Nou
Comparteix
Spotify vol que el seu nom aparegui a la samarreta i a l'estadi del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa