Món Esport
Ramos torna a quedar retratat i consuma el seu desastre amb el PSG
  • CA

No hi ha manera. Sergio Ramos ha tornat a protagonitzar accions desastroses amb el París Saint-Germain (PSG), el seu nou club des d’aquest passat estiu. Des que hi va arribar a inicis del mes de juliol, ha estat discutit pels aficionats i per la premsa pels seus problemes físics. Ell mateix va assegurar que ja havia deixat enrere les lesions que el van turmentar el curs passat amb el Reial Madrid, però el cert és que els metges del PSG li van donar la baixa abans de fer el seu primer entrenament, fins al punt que no va poder debutar fins a finals de novembre, quan es va tornar a trencar. Això ha fet que, en paraules del director esportiu Leonardo de Araújo, hi hagi hagut “tensions” entre els propietaris del club i el futbolista andalús.

Ramos s’ha tornat a recuperar i ha tornat a entrar en les darreres convocatòries de Mauricio Pochettino i fins i tot ha disputat les dues segones meitats dels dos últims partits del PSG. Tanmateix, en aquesta darrera, contra el penúltim classificat de la Lliga, el Lorient, el central de Camas ha tornat a situar-se al centre de la polèmica. Entrant al minut 46 i amb només mig partit per disputar, Ramos ha estat expulsat per veure dues targetes grogues consecutives entre el 82 i el 86, és a dir, en només quatre minuts. El més greu, però, és que el seu equip anava perdent i l’ha deixat amb un jugador menys. La segona groga, a més a més, ha estat conseqüència d’una mala acció defensiva, que només es pot entendre pel mal estat físic del central. Així doncs, el futbolista amb més expulsions a la Lliga, ja ha vist la seva primera vermella a la Ligue 1. Només ha necessitat un partit i mig, ja que un dels tres que ha disputat ha estat de Copa.

Afortunadament per a Ramos, ningú no el farà culpable de la derrota del seu equip, perquè ja al temps de descompte el davanter argentí Mauro Icardi ho ha solucionat amb un gol que ha posat l’empat definitiu al marcador. En qualsevol cas, un equip dissenyat per guanyar la UEFA Champions League com és el PSG no ha pogut passar de l’1-1 contra el penúltim classificat de la Ligue 1.



Més notícies
Mbappé i Messi, durant un entrenament | Europa Press
Revelats els draps bruts de Messi i el vestidor del PSG
Notícia: Revelats els draps bruts de Messi i el vestidor del PSG
Comparteix
Alguns companys de l'argentí s'haurien mostrat molestos per la celebració de la seva Pilota d'Or
Sergio Ramos, durant un partit amb el PSG | Europa Press
Nova estripada del PSG contra Sergio Ramos
Notícia: Nova estripada del PSG contra Sergio Ramos
Comparteix
El director esportiu Leonardo reconeix "tensions" amb el futbolista andalús, però aposta per fer les paus

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un dels més bruts a desembre 23, 2021 | 13:18
    Un dels més bruts desembre 23, 2021 | 13:18
    Està acostumat a "trencar cames" i fer de les seves en la lliga ehpañola, lliga en la què els arbitres ja saben a qui han de beneficiar i a qui no.
  2. Icona del comentari de: rm a desembre 23, 2021 | 15:50
    rm desembre 23, 2021 | 15:50
    cutre cromanyó ñ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa