Món Esport
Sergio Ramos torna a generar dubtes al PSG
  • CA

Sergio Ramos, defensa central andalús del París Saint-Germain (PSG), pensava que havia acabat amb el seu calvari, però la darrera convocatòria de l’equip francès ha tornat a generar dubtes a l’afició i al futbolista. Després que aconseguís debutar i fins i tot ser titular en el seu retorn als terrenys de joc després de més de mig any apartat per una lesió, el jugador de Camas ha quedat fora de la llista de Mauricio Pochettino, en aquest cas per disputar un duel de Ligue 1 contra el Niça, corresponent a la setzena jornada.

Ramos encadena problemes físics des de la temporada passada al Reial Madrid, on no va poder disputar gran part del curs per lesions i recaigudes. Va arribar al PSG el mes de juliol, però no ha pogut debutar fins a finals de novembre. Malgrat jugar els noranta minuts el dia del seu retorn, ha tornat a ser baixa en la convocatòria posterior i caldrà saber si això es deu a una nova trencada i si es tracta només d’una aturada de precaució. Pochettino va explicar les sensacions del central andalús després del seu debut en roda de premsa i va deixar entreveure que no havia estat tot ideal: “Els últims quinze minuts han estat durs. Està més cansat del normal, perquè feia molt temps que no jugava. Ja veurem si està per entrenar, però està molt content”.

D’aquesta manera, el central andalús torna a generar dubtes entre l’afició del PSG, que ja l’ha criticat molt durant els darrers mesos a causa dels seus problemes físics. També la premsa parisenca, que en algunes ocasions ha parlat d’un jugador acabat, que ha anat a París pensant més en els negocis que hi pugui fer, que no pas en el futbol. En les mans del mateix Ramos està fer-los canviar d’opinió.



Més notícies
Ferran Reverter, director general del Barça | Europa Press
El Barça rectifica: sí que podrà fitxar al mercat d’hivern
Notícia: El Barça rectifica: sí que podrà fitxar al mercat d’hivern
Comparteix
Ferran Reverter ho ha assegurat durant la presentació del referèndum de l'Espai Barça
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Operació ‘sorpresa’ a Sergi Roberto
Notícia: Operació ‘sorpresa’ a Sergi Roberto
Comparteix
El club ha anunciat que el futbolista de Reus haurà de ser intervingut per la lesió que pateix des de fa setmanes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa