Món Esport
Sergio Ramos i Leo Messi, l’estranya parella del PSG
  • CA

Després dels cops, les faltes, les males mirades, les crítiques i els enfrontaments amb una tensió infinita entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid, Sergio Ramos i Leo Messi s’han trobat de casualitat al París Saint-Germain (PSG) i han format una parella ben curiosa. El mateix futbolista andalús ja va escriure, en una publicació a Instagram, el sentiment compartit dels dos jugadors: “Qui ens ho havia de dir, oi Leo?”.

El cas és que des que s’han trobat al PSG ha quedat clar que comparteixen un seguit de semblances que fa anys els haurien semblat impossibles, a ells i a tot el món del futbol. La primera és que són la clara evidència de la decadència a la qual ha portat la Lliga Santander el seu president, Javier Tebas, que ha vist com els dos grans clubs de la seva competició, Barça i Madrid, deixaven escapar a contracor, i de forma gratuïta, els seus capitans i líders durant tota una dècada. D’aquesta manera, el PSG de l’emirat de Qatar llueix i exhibeix amb fatxenderia els seus dos nous trofeus, Sergio Ramos i Messi, com si fossin els caps de dos generals d’eterns enemics, amb la diferència que ells dos s’han unit a les files del rival.

Això ha fet que hagin arribat a París en unes circumstàncies estranyes. Messi ho ha fet enmig de les seves vacances, les quals va interrompre per anar a signar el seu nou contracte a Barcelona i es va endur una de les decepcions més grans de la seva vida, i per això encara no entra a les convocatòries i no pot debutar. D’altra banda, Sergio Ramos encara arrossega lesions de la seva última temporada al Reial Madrid, marcada pels problemes físics, i tampoc no apareix encara a les llistes de Mauricio Pochettino.

Amb tot, s’han acabat conformant imatges d’un cert fraternalisme entre Sergio Ramos i Leo Messi, les quals eren impensables ara fa uns mesos. Els dos jugadors van ser presentats a la vegada a l’afició del PSG en el primer partit de Lliga al Parc dels Prínceps. El fet que comparteixin idioma i que es coneguin del passat, encara que no com a amics justament, ha fet que s’entenguin i que, d’alguna manera, hagin conformat una estranyíssima parella en la seva arribada a la capital francesa.



Més notícies
Sergio Ramos, en arxiu | Europa Press
El PSG se sent enganyat i manipulat per Sergio Ramos
Notícia: El PSG se sent enganyat i manipulat per Sergio Ramos
Comparteix
El jugador hauria utilitzat el club francès per interessos empresarials personals
La darrera portada de Charlie Hebdo | @Charlie_Hebdo_
Messi, relacionat amb els talibans a la portada de Charlie Hebdo
Notícia: Messi, relacionat amb els talibans a la portada de Charlie Hebdo
Comparteix
La revista satírica francesa critica la relació entre l'emirat qatarià i el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa