Món Esport
Auguren un “final terrible” a la carrera de Sergio Ramos a França
  • CA

Sergio Ramos, central andalús del París Saint-Germain (PSG), ha arribat lesionat a la capital francesa i la data del seu debut amb el club parisenc s’endarrereix dia rere dia. Això està provocant un gran malestar a l’entitat, entre els aficionats i a la premsa, el qual ha quedat reflectit en les darreres hores al mitjà RMC Sport per part de Jérome Rothen, futbolista del PSG entre el 2004 i el 2009.

Rothen ha estat increïblement contundent amb Sergio Ramos i ha assegurat que el seu fitxatge ha estat “una mala idea” per part del club francès. Les seves paraules han estat molt dures i l’ha qualificat de jugador que “es passa la vida sota tractament”. Ja desenvolupant de forma més respectuosa les seves paraules, l’exjugador del PSG ha afirmat que “una lesió com la que té al final de la seva carrera és terrible, perquè quan vulgui augmentar el ritme en algun partit o algun entrenament es pot tornar a trencar”. Ha explicat que el gran problema de Ramos és que hagi patit un trencament com aquest “quan ja té una certa edat” i veu difícil que pugui recuperar “el seu millor nivell amb una lesió com aquesta al bessó”.

A més a més, Rothen també ha criticat el comportament del futbolista andalús des que ha arribat a París: “Quan va arribar vam dir que Sergio Ramos canviaria la mentalitat del vestidor i convertiria el PSG en un equip guanyador, però fins al moment la seva actitud no ha estat positiva. Haurà d’aportar molt més sobre el terreny de joc, ja que si no serà inútil el seu fitxatge. Kimpembe i Marquinhos són realment inferiors a Sergio Ramos? La resposta és molt senzilla: no”. Ha estat aleshores quan ha assegurat que el seu fitxatge va ser “una mala idea”.



Més notícies
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
Laporta carrega contra Tebas
Notícia: Laporta carrega contra Tebas
Comparteix
El president del Barça ha contestat les paraules del seu homòleg a LaLiga
Moussa Sidibé, jugador del UE Costa Brava | FC Barcelona
Un futbolista rep insults racistes a l’estadi Johann Cruyff
Notícia: Un futbolista rep insults racistes a l’estadi Johann Cruyff
Comparteix
Un aficionat de l'Estadi Johann Cruyff ha cridat "qué miras, conguito" a Moussa Sidibé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa