Món Esport
SCC retransmetrà en català els partits de la selecció espanyola durant el Mundial
  • CA

El president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, ha anunciat aquest dimarts que l’entitat retransmetrà en català els partits que la selecció espanyola de futbol jugui en el Mundial de Rússia que comença aquesta setmana. En roda de premsa celebrada aquest dimarts, el president de SCC ha explicat que la iniciativa pretén acabar amb el fet que els partits de la selecció es narrin “bàsicament des de Madrid”, per aportar una narració en català que doni suport a l’equip espanyol.

Per fer-ho, SCC ha organitzat un equip de locutors joves que aprofitaran la infraestructura de Ràdio Horta-Guinardó per fer les retransmissions, que es podran seguir per ‘streaming’ a Internet i també des de les projeccions que Barcelona con la Selección farà en el Camp de l’Àliga, una instal·lació municipal al barri de Penitents.

 

Els locutors seran tres estudiants seleccionats entre joves de SCC i de Barcelona con la Selección que s’han presentat voluntaris: “No són professionals perquè volíem fer un programa no perfectament estructurat, sinó espontani i fresc”. El responsable d’Esdeveniments i Mobilització de SCC, Sixto Cadenas, ha assegurat que la retransmissió per Internet seguirà encara que Barcelona con la Seleccción no projecti algun dels partits, i ha justificat la iniciativa perquè els catalanoparlants que volen podran escoltar una narració dels partits en català i “amb un sentiment de pertinença i il·lusió”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa