Món Esport
El Tribunal Constitucional es cola a les innocentades del món del futbol
  • CA

És 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, i com ja és tradició al món de l’esport, clubs, jugadors i mitjans de comunicació s’omplen d’informacions falses fàcils de detectar, que serveixen per fer riure aquelles persones que les llegeixen. Una de les innocentades més destacades ha estat la del Club Esportiu Europa, entitat futbolística de la Vila de Gràcia de Barcelona. Els escapulats han publicat una notícia amb el següent titular: “El Tribunal Constitucional tomba la declaració de valors del CE Europa”. Això fa referència a una campanya iniciada darrerament pel club gracienc, en la qual es declara antifeixista, antiracista, antihomòfob i antimasclista.

D’altra banda, el diari Mundo Deportivo també ha publicat la tradicional innocentada i aquest cop ho ha fet en portada. Amb el titular de “Cristiano Ronaldo s’ofereix al Barça”, molta gent ha entès que era una broma, però d’altra banda també hi ha hagut lectors que no han caigut en la data que era o que no sabien que el dia 28 de desembre se celebren els Sants Innocents i així ho han reflectit a les xarxes socials. Altres usuaris els han hagut d’explicar que no era una notícia seriosa.

Imagen

El periodisme local també ha tingut la seva dosi d’humor i el mitjà de comunicació digital elBaix.cat, centrat en la informació del Baix Llobregat, ha publicat una exclusiva on s’explica que els alcaldes de Cornellà i el Prat han arribat a un acord amb el Barça perquè el club blaugrana disputi alguns partits de la temporada vinent a l’RCDE Stadium de l’Espanyol mentre el Camp Nou estigui en obres. També s’ha convertit en viral una piulada falsa del periodista esportiu català Josep Pedrerol anunciant que deixa el seu actual programa, El Chiringuito, per dedicar-se a la interpretació. Altra vegada, moltes persones no han detectat la innocentada i s’ho han cregut, cosa que al cap i a la fi és l’objectiu final d’aquesta data.

Imagen


Més notícies
Iago Aspas i Clément Lenglet, durant un partit | Europa Press
La Covid colpeja la Lliga, però els jugadors s’ho prenen amb humor
Notícia: La Covid colpeja la Lliga, però els jugadors s’ho prenen amb humor
Comparteix
Iago Aspas, davanter centre del Celta, s'ha fet viral amb una piulada de broma
Vicente Moreno, durant un entrenament | RCD Espanyol
Brot de Covid a l’Espanyol
Notícia: Brot de Covid a l’Espanyol
Comparteix
Fins a set membres del primer equip han donat positiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa