Món Esport
El Sabadell continua ben viu (1-1)
  • CA

Si alguna cosa té aquest Sabadell és que hi creu. Si tot el que els ha passat enguany no els ha pogut tombar, és que a alguna cosa s’aferren. Els arlequinats han demostrat avui que creuen i s’aferren a la permanència després de sumar un punt en l’últim sospir davant un dels rivals directes en la lluita per evitar el descens. Una diana de Néstor Querol al 93’ permet al Sabadell neutralitzar el Castelló i seguir creient en un escenari que molts ni somiaven aquest Nadal.

I és que els d’Antonio Hidalgo han sumat 8 dels últims 15 punts. Tota una efemèride si es té en compte d’on venia l’equip. Aquest dissabte els vallesans sabien que un triomf seria una autèntica bomba d’oxigen que permetria passar les festes a tres punts del descens. El Castelló, però, és un equip amb les idees molt clares. Tant clares que en una meitat estèril i sense domini clar, els valencians han sabut portar el relat fins on volien i Satrústegui, en l’últim minut de la primera meitat, feia impossible l’estirada de Mackay (0-1).

El Sabadell sabia que una derrota era una condemna i, potser per això, s’ha bolcat a la recerca del miracle. I aquest ha estat obra de Néstor. L’11, que ja en Copa del rei havia delectat amb una diana olímpica, ha sorprès tothom amb una fuetada brutal al 93’. La resta ha estat història (1-1). La pilota ha acabat perforant la porteria i el Sabadell ha acabat sumant un punt molt valuós en la lluita per eludir el descens.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa