El partit del Sabadell contra l’Alcorcón, suspès pel coronavirus

El conjunt madrileny detecta nou casos positius més a la seva plantilla

LaLiga ha sol·licitat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol l’ajornament del partit entre el Sabadell i l’Alcorcón després que el conjunt madrileny hagi detectat nou casos positius per coronavirus més a la seva plantilla. “Els resultats de les darreres proves realitzades han detectat 9 nous positius, dos d’ells jugadors, fet que ha portat LaLiga a sol·licitar la suspensió del compromís que havia de disputar l’equip aquest dimecres”, ha informat la patronal.

La mateixa entitat que presideix Javier Tebas ha estat l’encarregada de confirmar que el Comitè de Competició ha estimat la seva petició i que, per tant, el partit ha estat suspès. L’Alcorcón ja va haver d’ajornar el seu partit del passat cap de setmana contra la Ponferradina després que tres jugadors i un membre del cos tècnic donessin positiu per Covid-19. La mesura es va prendre per precaució i per evitar que tots els nous casos que s’han revelat ara poguessin contagiar altres futbolistes. Els resultats de les proves han evidenciat que la precaució de LaLiga i l’Alcorcón va evitar una propagació del virus completament evitable.

Encara que la suspensió de partit suposa un contratemps important per a un Sabadell necessitat de sumar els seus primers punts de la temporada per abandonar la cua de la classificació de Segona, el club arlequinat ha entès a la perfecció la decisió de LaLiga. “Traslladem el nostre ànim i una recuperació ràpida a tots els afectats”, ha manifestat l’entitat catalana a les xarxes socials.

Més informació

Nou comentari