Món Esport
S’estavella l’helicòpter del propietari d’un equip de la Premier quan marxava de l’estadi
  • CA

Imatges colpidores a Anglaterra. L’helicòpter del propietari del Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, s’ha estavellat aquest dissabte en marxar de l’estadi després del partit entre els foxes i el West Ham (1-1). El club ha confirmat l’accident a través de les xarxes socials, tot i que no ha informat més sobre l’assumpte. No obstant això, la BBC ha explicat que una font propera al magnat ha confirmat que l’amo del conjunt anglès era dins del vehicle accidentat, que tenia capacitat per a sis persones. Altres periodistes ho han confirmat parlant amb el patrocinador principal del club, King Power, i han afegit que la tràgica notícia s’oficialitzarà en les pròximes hores.

 

“Estem treballant amb la policia de Leicestershire i els serveis d’emergència com a conseqüència d’un accident greu en el King Power Stadium. El club donarà més detalls quan les informacions siguin confirmades”, s’ha limitat a explicar el club a través de les seves xarxes socials i mitjans de difusió. Per la seva banda, el cos policial també s’ha mostrat prudent en reconèixer l’accident “d’una aeronau que s’ha estrellat en el pàrquing del darrere de l’estadi” i ha explicat que estan duent a terme “diferents investigacions per determinar les circumstàncies exactes del succés”. Diferents testimonis han assegurat que el pilot ha perdut el control de l’helicòpter quan aquest es trobava a uns 60 metres d’altitud.

 

 

Srivaddhanaprabha, també propietari de la companyia the King Power, va comprar el Leicester el 2010 i fa dues temporades va tenir l’oportunitat de celebrar la històrica consecució de la Premier per part dels foxes. Era habitual veure’l abandonar l’estadi amb el seu helicòpter privat i utilitzant la gespa com a pista d’aterratge, ja que la seva residència a Anglaterra es troba a Londres.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa