Món Esport
Ryan Giggs, detingut per presumpta violència de gènere
  • CA

El seleccionador de Gal·les i llegenda del Manchester United, Ryan Giggs, va ser detingut el diumenge passat sota l’acusació de violència de gènere per agredir, presumptament, la seva parella, uns fets que nega després d’haver estat posat en llibertat sota fiança.

Segons ha informat la BBC, els fets van succeir el diumenge passat, quan la policia va rebre un avís d’un altercat en una casa de Worsley, a Salford, al voltant de les deu de la nit. Després de personar-se al domicili i comprovar que hi havia “una dona d’uns 30 anys amb ferides lleus” que “no va requerir cap tractament”, els agents van detenir “un home de 46 anys” sota sospita de violència de gènere. Actualment, el detingut es troba en llibertat en espera de més investigacions.

L’exjugador gal·lès, que va disputar 24 temporades i 963 partits amb els red devils, ha negat tots els fets a través d’un comunicat. “El senyor Giggs nega totes les acusacions d’agressió que se li fan. Està cooperant amb la policia i continuarà ajudant-la en les seves investigacions”, ha apuntat. Aquest dimarts, Giggs hauria d’haver comparegut davant els mitjans per felicitar la llista de convocats per als pròxims partits internacionals del combinat que dirigeix, però la roda de premsa ha estat suspesa.

L’Associació de Futbol de Gal·les no ha volgut valorar la situació, però sí que “ha acordat mútuament amb Giggs que no participi en el pròxim stage de la selecció”. “La nostra prioritat immediata és preparar l’equip per als partits contra els Estats Units, la República d’Irlanda i Finlàndia. Robert Page substituirà el Ryan”, ha justificat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa