Món Esport
Rubiales vol donar per tancat el Girona-Miami
  • CA

El president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha assistit a l’Assemblea de la Lliga, on ha assegurat dir que “és el moment de no portar més enllà” la disputa del Girona-Barcelona a Miami com pretenia el president de La Lliga, Javier Tebas, i que la FIFA va rebutjar després d’assistir per primera vegada a l’Assemblea de clubs. “És moment perquè els clubs espanyols, que si han volgut liderar això ha estat buscant la concòrdia, vegin que cap de les institucions que ha de donar l’ok ho ha donat. És el moment de no portar això més enllà. Sembla que és la voluntat. Espero que els clubs sàpiguen adonar-se a temps “, ha dit. 

 

Rubiales ha insistit que “un partit amb una seu local no es pot treure del país i si hi hagués hagut arguments, que demanem a Laliga que ens convencés, hauríem estudiat aquest assumpte“. El president de la RFEF ha admès haver rebutjat “una oferta milionària de la mateixa empresa per portar la Supercopa a Miami”, deixant oberta la possibilitat que la propera es jugui fora d’Espanya, en el cas que sigui de nou a partit únic. “Hi ha hagut un canvi de reglament que permet que la final sigui a doble partit o partit únic. Si és a doble partit seria impossible perquè tindríem dues seus locals i no farem alguna cosa amb el que estem en contra. I si és a partit únic i es donen les circumstàncies ho estudiaríem però res més “, ha indicat.

 

Després de participar per primera vegada a l’Assemblea de La Lliga des de la seva arribada a la presidència de la RFEF el maig passat i malgrat les diferències que manté amb el seu homòleg a aquesta, Javier Tebas, Rubiales ha definit com “cordial” la seva presència en la mateixa, on va recordar als clubs que “la RFEF és casa seva”. “A partir d’aquí es reconeix que hi ha grans diferències pel que fa a la filosofia en alguna qüestió que no amagarem, però això no treu que hagi de venir a aquesta casa, és la meva obligació. Que no tinguem la mateixa forma de pensar no invalida a ningú. He estat assegut dues hores al seu costat. Ell està en la seva assemblea i amb el seu discurs. l’important és que tots vegin que les diferències no han d’arribar a l’institucional mai “, ha considerat. Rubiales ha insistit que entre tots dos “hi ha línies mestres d’abordar conjuntament i d’altres que no serà possible”. “Però hi ha d’haver sempre predisposició”, ha conclòs.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa