Rubiales es querella contra una arquitecta per haver falsificat la seva signatura

La Justícia ha admès a tràmit la querella criminal interposada per l’actual president de la Real Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, en contra de l’arquitecta Yasmina Eid-Macheh Sánchez per presumpta falsedat documental i estafa processal. Eid-Macheh ja havia estat condemnada el passat mes de febrer, després d’haver cobrat per un projecte de l’Associació de Futbolistes Espanyols quan Rubiales era el seu president, i que l’arquitecta finalment no va realitzar.

Ara, ha estat el Jutjat d’Instrucció número 3 de València qui ha admès una altra demanda contra ella per intentar falsificar la signatura de Rubiales i haver aportat a la Justícia un document amb aquesta rúbrica. Tot això, en el context de la construcció de la Casa del Futbolista de l’AFE, el pas de la qual pels jutjats ja va provocar que Eid-Macheh fos condemnada a pagar 28.593,50 euros per incompliment de contracte.

Així, el demandant ha constatat que la seva signatura hauria estat utilitzada i manipulada en un document que es va presentar com a prova al jutjat, per a llavors intentar demostrar que es van lliurar uns projectes durant la primera fase de la citada Casa del Futbolista i que després no van existir. Segons l’acte del magistrat Francesc d’Assís Silla Sanchís, s’han incoat diligències prèvies per a esbrinar si l’arquitecta va falsificar o no la signatura de Rubiales. Igualment, i per idèntics delictes, ha estat demandat Juan José García Valverde, soci i nuvi d’Eid-Macheh.Més notícies

La carta íntegra de Bartomeu a Rubiales per queixar-se del VAR

El president del Barça va enviar aquest escrit a la Federació després que el sistema de videoarbitratge no entrés a revisar un penal sobre Piqué a Anoeta

Bartomeu es queixa a la Federació Espanyola de l’arbitratge a Anoeta

Josep Vives, portaveu del Barça, confirma que el club blaugrana ha exigit el mateix criteri arbitrar perquè, "si no es fa, s'està comprometent la puresa de la competició"

Nou comentari