Món Esport
Rubiales insisteix: “La temporada s’ha d’acabar sigui com sigui”

El president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha deixat clar aquest dimecres que apel·la a la “prudència i responsabilitat” i que per això no jugarà a “ser endeví” sobre quan tornarà la competició, encara que ha reiterat que el seu desig és que l’actual temporada acabi “sigui com sigui” i s’ha mostrat contrari al fet que, quan torni la competició es jugui cada 48 hores.

“Totes les competicions estan suspeses i des de la Federació no farem càbales ni pensarem en cap data. Ara cal tenir prudència i responsabilitat, no serem els qui posin dates“, ha afirmat Rubiales. El dirigent ha insistit que es parlarà d’aquest tema “quan torni la competició i la societat reprengui la normalitat”. “Llavors haurem de donar possibilitat al fet que els protagonistes competeixin en les millors condicions”, ha remarcat.

Per això, des de l’RFEF han encarregat a la doctora Helena Herrera, cap del Departament Mèdic de l’organisme, un informe en el qual els diguin “els terminis i temps que s’han de marcar”. “No només quan s’ha de començar, sinó també en quin moment, de quina manera i amb quin espai de temps entre partits”, ha advertit.

“Nosaltres no elaborem els calendaris, treballem sobre tots els escenaris i no juguem a ser endevins, hem de ser rigorosos”, ha afegit l’exfutbolista, per al qual la data límit per tornar a jugar l’ha de marcar “la salut i que l’Estat recuperi la normalitat”. “Nosaltres a l’RFEF sempre hem estat bastant prudents i poc optimistes sobre la possibilitat de començar aviat. Tant de bo m’equivoqui, però cal treballar en altres escenaris com el de recuperar partits més enllà del 30 de juny i les pèrdues que comporten això”, ha agregat.

Rubiales ha reiterat que continua pensant que aquesta temporada “s’ha d’acabar perquè s’ha jugat ja més de la meitat”. “I l’única manera d’acabar-la és arribar al final sigui quan sigui, per això no ens podem terminis ni volem tornar costi el que costi”, ha assegurat, deixant clar que no seria just impedir ascensos o descendir els equips que encara tenen possibilitats d’evitar-ho. A més, ha considerat “inviable” jugar cada 48 hores quan es reprengui la competició per acabar a temps. “Creiem que és important donar eines per recuperar aquests partits quan arribi el moment, però no costi el que costi”, va advertir.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa