Món Esport
Rubiales convoca eleccions a la presidència de la Federació Espanyola

Luis Rubiales ha comunicat als membres de la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Futbol la convocatòria d’eleccions a la presidència de l’RFEF. El màxim dirigent de l’ens federatiu ha comunicat que els comicis se celebraran el 17 d’agost si el Consell Superior d’Esports no declara inhàbil el vuitè mes de l’any. Si ho fa, les eleccions es produiran el 17 de setembre.

La previsió és que també hi hagi eleccions per escollir els representants de l’Assemblea General de la Federació Espanyola. Aquest procés se celebrarà una mica abans, el 20 de juliol. Cal recordar que, inicialment, Iker Casillas tenia la intenció de rellevar Luis Rubiales en el càrrec, però també val a dir que des que es va saber que els comicis s’avançarien l’exjugador del Madrid no s’ha pronunciat.

Aquest divendres, sigui com sigui, s’obrirà el termini perquè es pugui presentar tothom qui vulgui. Els precandidats que ho considerin oportú tindran fins al 4 d’agost per apuntar-s’hi. Les sensacions inicials, no obstant això, no concedeixen massa possibilitats a qualsevol opció que no sigui que Rubiales renovi el seu mandat per als pròxims quatre anys.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa