Món Esport
Roures vol portar el retorn de la Lliga a les residències de gent gran
  • CA

El president de Mediapro, Jaume Roures, ha assegurat que està negociant amb LaLiga per poder oferir futbol a les residències de gent gran per “ajudar” un col·lectiu “molt castigat” per la pandèmia del coronavirus. “Estem parlant amb LaLiga, i espero fer-ho públic com més aviat millor. L’objectiu és ajudar les residències a tenir un accés directe al futbol. Demà o demà passat podrem donar una solució a això. En 24 o 48 hores estarem en disposició de dir com ho farem. És un col·lectiu molt castigat i obligat a estar més confinat que la resta”, ha assenyat en una entrevista a Ràdio Nacional d’Espanya (RNE).

A més, ha confirmat que les negociacions per determinar el començament de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank estan molt avançades. “Cadascú posa el seu granet de sorra, però hi ha un desig general que torni el futbol perquè forma part de la recuperació de moltes coses que hem anat perdent aquests dos últims mesos“, ha subratllat. “El calendari progressiu que s’ha anat implantant lentament però inexorable és el camí més segur perquè l’inici pugui ser una realitat d’aquí a unes setmanes, que és el que busquem tots”, ha prosseguit.

D’altra banda, Roures ha afirmat que un dels canvis en la represa de la temporada serà que les càmeres estaran més pròximes al terreny de joc per oferir transmissions “diferents, més riques i més pròximes”. “Intentarem satisfer un buit que és gairebé impossible d’aconseguir, que és el suport vital que juga l’afeccionat en el camp. El que farem és recuperar aquest ambient que es generava en cadascun dels terrenys de joc, que hem anat gravant tots aquests anys, i reproduir-ho. Ens sembla que ajudarà a tenir una percepció més pròxima al futbol, encara que no serà exactament el mateix. Serà l’ambient real en cadascun dels estadis i ajudarà a tenir una interacció més emocional amb els partits”, ha manifestat.

Finalment, Roures ha indicat que el futbol, “com tots els sectors econòmics”, està acumulant “pèrdues” per culpa del confinament forçat per la Covid-19. “L’intent d’acabar la temporada té a veure amb l’aspecte esportiu però també l’econòmic, perquè aquestes pèrdues no es multipliquin per la televisió”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa