Món Esport
Roures contraataca Rosell: “Tothom quedarà retratat”

Jaume Roures no s’ha quedat de braços plegats davant les insinuacions de Sandro Rosell a Lo de Évole. El fundador i propietari de Mediapro ha aprofitat una entrevista a RAC1 per sortir al pas de les acusacions d’estar al darrere del calvari judicial i l’empresonament injust de gairebé dos anys, encara que no ha tingut cap intenció “d’entrar al ventilador” al que sí que es troba l’expresident del Barça. “Suposar que tinc alguna mena d’influència a l’Audiència Nacional faria riure si no fos per les circumstàncies en què ha viscut”, ha valorat.

“No em plantejo demandar-lo per aquestes qüestions. Tothom quedarà retratat. El problema que té amb mi és que vam descobrir que em va estar espiant tres anys i mig. Hi ha un judici pendent. Un senyor que ell va subornar tenia 14.000 correus electrònics meus”, ha recordat Roures per contraatacar. El dirigent de Mediapro ha ratificat les paraules que li ha retret Rosell. “És veritat que vaig dir que estaria molt de temps a la presó. De la mateixa forma que vaig dir que als presos polítics els caurien 10 o 12 anys. No és que sigui endeví, és que són coses evidents”.

Tot i les diferències entre ambdós, Roures ha instat Rosell a demanar responsabilitats pel seu empresonament. “Em sembla molt bèstia el que li ha passat. Les acusacions que fa contra Lamela no només tenen una base, sinó que són veritat. Els jutges fan el que volen i ningú els demana responsabilitats. Ha de lluitar fins al final, per ell i pel que significa”, ha sentenciat.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert a maig 04, 2020 | 22:48
    Albert maig 04, 2020 | 22:48
    L'empresari que reparteix llibres comunistes als seus assalariats per sant Jordi es vanta de les coses evidents que ell mai canviarà perquè ja en té prou de ser arrogant i espanyol. Vés no es panseixin els arbres de davant del holding.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa