Món Esport
Rooney esclata contra la Premier per la gestió del coronavirus

Wayne Rooney, jugador del Derby County i històric de la Premier League, ha estat molt crític contra la Lliga anglesa i les autoritats del país per la seva resposta contra el coronavirus. En una columna al Sunday Times del The Times, l’exfutbolista del Manchester United ha carregat contra els dirigents pel fet d’haver esperat al primer positiu –Mikel Arteta, entrenador de l’Arsenal– per suspendre la competició. “Fins llavors, semblava que a Anglaterra fóssim tractats com a conillets d’índies”, ha opinat.

“Crec que molts ens vam preguntar: estarà això relacionat amb els diners que s’hi inverteixen? Perquè hem hagut d’esperar al divendres, quan es va saber el positiu de Mikel Arteta, per prendre les mesures correctes? Fins llavors, semblava que a Anglaterra fóssim tractats com a conillets d’índies”, han estat les paraules concretes d’un Rooney que ha sentit “una falta de lideratge del govern, la FA i la Premier League preocupant”.

“La resta d’esport –tennis, Fórmula 1, rugbi, golf i futbol en altres llocs– havien parat, però a nosaltres ens deien que continuéssim endavant. Si algú de la meva família es contagia a partir de mi perquè he hagut de jugar quan no era segur i es posa realment malalt, em pensaria seriosament si torno a jugar. No perdonaria les autoritats”, ha sentenciat la llegenda de la Premier, molt crític davant la gestió de la situació per part dels encarregats de prendre decisions a Anglaterra.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa